Flinders University

Student Hub and Plaza & Adaptive Space Systems.

We are delighted to have been involved in this showpiece upgrade of the front of house of Flinders University.  A stunning modern glass box has been added to the front of the old building, adding a very contemporary look, as well as creating great new student amenities both inside and outside the building.The centre piece of the project is a plaza space that features a terraced amphitheatre which can host up to 2,000 people and internally it boasts 11,000sqm of new space.  Lotus’ products connect the inside and outside spaces so they flow seamlessly together and also provide acoustic, configurable spaces internally.Lotus has no less than four types of product installed into the project, all enhancing the way students live and learn by enabling their spaces to beautifully adapt to their changing needs.We thank all stakeholders for trusting Lotus to deliver their part of this fantastic project.

TALK TO ONE OF OUR TECHNICAL DESIGN CONSULTANTS
Discover how a Lotus Technical Design Consultant can help you make big ideas happen.

CONTACT US